Opće informacije

Tvrtka Marana d.o.o. osnovana je u Splitu 1992. godine na temeljima uspješnog obrta pokrenutog 1983. godine. Postavljamo trendove u dizajnu i konstrukciji građevinskih i industrijskih projekata. Obratite nam se s povjerenjem!

Krajem devedesetih izgradili smo administrativno – proizvodni kompleks u poslovnoj zoni na Klisu ukupne površine 3500 metara kvadratnih i pokrenuli tehnološki naprednu proizvodnju rolo vrata s pripadajućim dodatcima, što nas je svrstalo u red jednog od najvećih i najkonkurentijih proizvođača ovog dijela Europe.

Početkom 2000.-ih izradom prototipova, razvili smo proizvodnju oceanografskih plutača i podvodnih sondi za monitoring mora i podmorja u suradnji s Institutom Ruđer Bošković, Oceanografskim Institutom u Splitu i Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, pozicionirajući se tim zajedničkim projektom na svjetsko tržište.

Nakon više od 21 godinu iskustva i ulaganja u tehnologiju i obrazovanje, dostigli smo izuzetno visok nivo u izradi specijalnih metalnih konstrukcija, građevinske inox i crne bravarije te građevinske limarije. Uz optimizaciju  proizvodnje i iznimnu kvalitetu proizvoda, uspjeli smo postići jedne od najnižih cijena na tržištu.

Naši stručnjaci svakodnevno uspješno surađuju sa zadovoljnim kupcima, od arhitekata, investitora, kipara, znanstvenih institucija do malih kupaca koji u našem proizvodnom procesu imaju status suproizvođača.

Početkom 2014.-te godine proširili smo proizvodni asortiman armaturnim koševima promjera do dva metra.

Proizvodni program s kojim se izuzetno ponosimo su energetski učinkovite lake ploče – plod višegodišnjeg razvoja, iskustva i znanja.

Prosječno zapošljavamo 50 djelatnika čiji rad koordinira i upotpunjuje pet inženjera strojarstva, građevine i sigurnosti.